dinsdag 17 juni 2008

zwemdiploma






Na 10 zwemlessen hebben Janne en Stan hun zwemdiploma in handen! Stan is een 'zeepaardje', Janne een 'pinguïn'. We hadden gehoopt dat ze al wat verder zouden gestaan hebben, maar het viel uiteindelijk allemaal wat tegen. Er waren 7 kindjes in de groep. De eerste twee lessen werden door een vervanger gegeven, daarna dan de 'echte' lesgever, die les 9 plots niet opdaagde. Gelukkig fungeerde de redder als redder in nood en stelde hij spontaan voor om het na zijn uren over te nemen - een fantastische les! Les 10 kregen ze dan hun diploma. Veel meer dan watergewenning en wat basistechnieken is het niet geweest, maar ze hebben dan toch dat weer mee. Stan bleek zeker geen durf-al in het water, al maakte hij zeker ook wel vorderingen. Al bij al bleek hij toch nog wat te klein om de technieken echt onder de knie te krijgen. Janne deed het zeker wel ok en vroeg vandaag zelfs om nog eens te gaan oefenen. 't Zal inderdaad een kwestie zijn van wat te onderhouden, maar eerlijk gezegd zijn mama en papa blij dat er eventjes wat meer rust in hun week is gekomen...

2 opmerkingen:

  1. Proficiat met de diploma's!

    Hier zijn ze ook volop bezig. Nu nog even met zijn tweetjes, maar in de grote vakantie is het de eerste veertien dagen elke dag zwemles van de sportdienst van ons dorp. En we hopen echt dat ze na die lessenreeks allebei zwemmen. De bewegingen kunnen ze ondertussen allebei (na acht lessen), maar zwemmen zonder drijfhulpmiddelen lukt nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super hé die diploma's.Obi kickt daar op:-)Leni heeft normaal nu zondag haar diploma als alle proeven lukken natuurlijk:-)

    BeantwoordenVerwijderen