woensdag 11 juni 2008

vaderdag: vervolg



Papa koos ervoor om op 'zijn dag' nog eens naar Plopsaland te gaan, de eerste keer dit seizoen. Helaas waren er nog van dat gedacht. CD&V bleek er net die dag zijn gezinsdag te houden, oranje troef dus (Hollanders of CD&V'ers, werd moeilijk te zeggen!). En wachtrijen waren wij niet meer gewoon in Plopsaland.

Tot overmaat van ramp werd ons Stanneke ginder goed ziek. Stan was vrijdagmiddag ziek van school gekomen (met in de namiddag meer dan 39° koorts). Na het doktersbezoek - Stan had een "witte angine" - was hij er gelukkig snel bovenop, 's anderendaags was er al helemaal niks meer van te merken. En dus besloten we het ons zondag te wagen om naar Plopsaland te gaan. Slecht idee dus, zo bleek. Stan kon op een bepaald moment echt niet meer uit de voeten en vond zelfs de kracht niet om - na een vrij lange wachttijd - de nieuwe jetski's van Mega Mindy uit te proberen. Dan maar naar huis... in de file.

Stan heeft zowel in de auto als bij opa en oma (hij was toch in slaap gevallen en opa had nog geen bezoekje gekregen voor vaderdag) moeten overgeven. Het was echt zijn dagje niet! 's Anderendaags opnieuw de dokter gaan opzoeken, maar hij was intussen gelukkig weer de oude. Zonder herval ditmaal!

2 opmerkingen:

  1. O, zo jammer! Hopelijk hebben jullie een abonnement en kunnen jullie snel terug gaan om die jetski's uit te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor, gelukkig hebben we een abonnement (toch nog eventjes!) zodat we dit dagje vlug nog eens kunnen overdoen, hopelijk zonder zieken dan. (En ter compensatie heeft hij een Piet Piraat telescoop gekregen in Plopsaland, kwestie van het leed wat te verzachten...)

    BeantwoordenVerwijderen