zaterdag 28 juni 2008

Fata Morgana

Fata Morgana gaat weer van start. Deze week was het Wetteren die door Thor, Matt en Bab werd uitgedaagd. Eén van de opdrachten: "Maak deze week op minstens 150 verschillende scholen 1500 originele klasfoto's ...mét Fata Morgana logo." En zo passeerden ze deze week ook langs Janne en Stan hun scholeke. Op 2 van de hopelijk 1500 klasfoto's zullen dus ook Janne en Stan prijken (mét gekke bekken als we hen mogen geloven). Niet dat dit de tv zal halen (er was trouwens geen cameraman bij volgens de kinderen).
Nog vóór het berichtje van de juffen hierover, wist Janne ons dit al te vertellen door te refereren naar het evenement met de zeepbellen (Fata Morgana in Aalst). 't Was voor haar een fijne belevenis toen, en ze denkt er nog altijd met plezier aan terug telkens ze Geena Lisa ziet op tv.

2 opmerkingen:

  1. Is wel eens een leuke ervaring, he. Enkele jaren geleden is Wervik eens aan de beurt geweest en toen hebben we zelfs de tv gehaald (Wout en ik op de fiets)... Maar het was gewoon een hele spannende week of je nu fan bent van het programma of niet. Een super leuke ervaring. En ook hier weet Willem dat nog goed. Wout was te jong.

    BeantwoordenVerwijderen