maandag 10 november 2008

Sint-Maarten: vooravond





Het is me al wat geweest, de Sintvoorbereidingen. Al weken zijn de kinderen in boekjes aan het bladeren, aan het aanduiden, knippen en plakken,... Vooral bij Stan was het de moeite. Janne keek wel in de boekjes en vertelde wat ze allemaal mooi vond, genoeg tips voor de Sint dus. Dachten we. Zaterdagmiddag (alles was nog geen half uur 'in gereedheid') begon ze aan haar verlanglijstje: niks van al hetgeen de Sint onthouden had. Weer werk voor de Sint met andere woorden. Vandaag kwam ze plots aandraven met... een pop van Mega Mindy! Hmmmm... Als dat maar goed komt (Zwarte Piet had er alvast een goed oog in) :-(

Voor Stan waren vandaag vooral de 5 (V-I-J-F) cadeautjes belangrijk. We hadden het vandaag trouwens nog over een Sintversje van Janne als kleine kleuter: "Morgen kom ik kijken of je bent geweest. En als er dan een pakje ligt, is het GROOT feest." Waarop Stan droogjes: "Een klein feest zeker, ah ja, er is maar 1 pakje!!".

De Sint kwam vandaag met 3 pieten op bezoek, en ze hebben dat goed gedaan! Ze hadden nog maar een klein pakje mee, de rest is hopelijk voor deze nacht.

Wordt vervolgd!

1 opmerking: