dinsdag 4 november 2008

Iemand?

Da's nu de zoveelste foto die ik niet vergroot krijg na er op te klikken, terwijl dit verdorie wel de bedoeling is en terwijl ik alle foto's (naar mijn gevoel) identiek bewerk. Hebben jullie dit ook bij sommige van mijn foto's? En weet er iemand hoe ik dit probleem kan verhelpen? Ik verklein de foto's in Adobe Photoshop en zet ze allemaal op dezelfde grootte...

6 opmerkingen:

  1. Heb je het over de foto's van Plopsaland? Bij mij lukt het wel om ze te vergroten. Meer advies kan ik helaas niet geven, ... je kent mijn pc kennis wel he ;-)

    Groetjes, Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de foto's van Plopsaland krijg ik de 2 laatste niet geopend (die van het vuurwerk en die van Stan). Bij 'koekjes bakken' is het de laatste foto die problemen geeft, bij de zoo-foto's de 2 laatste en zo heb ik er in het verleden nog wel gehad.
    Blij dat het bij jou wel lijkt te lukken (en misschien een troost voor mij dat ik niet de enige ben met 'zoveel' PC-kennis!).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil je niet teleurstellen maar bij mij lukt het ook niet bij de foto van Stan, de eerste wel, de andere probeerde ik niet.

    Zeg, wat ik al lang wilde vragen maar nog nooit vroeg ... en nu komt het hoor ;) ... Ben jij werkzaam op pediatrie in ZOL? Of vergis ik me helemaal?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De pediatrie in ZOL? Ik wil je ook niet teleurstellen maar daar werk ik niet, daar ben ik zelfs nog nooit geweest... Lijk ik op iemand (of iemand op mij)? (niet dat ik veel op de foto's te 'bewonderen' ben denk ik...)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Neen ik deed ooit met de desbetreffende persoon een fotoshoot voor het ZOL met haar kindjes erbij (en andere collega's met hun kinderen) en die had een Janne (ik was/ben zo zot van die naam!) en een zoontje dat overeen zou komen met de leeftijd van jou kindjes. Het is omdat ik jou nog niet gespot heb op foto dat ik bleef twijfelen ;o) maar nu ben ik dus uit mijne droom, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je ziet, het heeft iets mysterieus hé, uit beeld blijven! ;-)
    Leuke opmerking ivm dochterlief haar naam! Jullie namen mogen er ook zijn trouwens. Enne... 't is nog niet te laat voor een vierde hé!

    BeantwoordenVerwijderen