dinsdag 5 augustus 2008

trampolineplezier

De trampoline die we ter gelegenheid van ons feestje huurden, bleef de dagen erop nog even staan. De kids hebben zich er reuze mee geamuseerd. Meestal hadden we trouwens geen 2, maar 4 kinderen op de trampoline (de tweeling van hiernaast vond de aanwezigheid van een trampoline in onze tuin heel verleidelijk, dit ondanks het feit dat ze exact dezelfde in hun tuin hebben staan - dubbel speel- en springplezier dus hier bij ons!).

Eerlijkheidshalve moeten we eraan toevoegen dat we het al meteen niet meer zagen zitten toen de trampoline net geïnstalleerd geraakte: accidentjes en ruzietjes alom het eerste half uur... wat zou dat geven met 10 extra kinderen erbij? Maar op het feest zelf was het alleen maar dolle pret, niet één ruzietje is er geweest (toch niet dat we gemerkt hebben!). Het is verbazingwekkend hoe vlug kinderen zichzelf allerhande trucjes aanleren op de trampoline, echt een plezier om zien.
"Onze" trampoline moet in principe wachten tot met de communie van Janne. Dit is haar zo reeds lange tijd beloofd. Overlaatst waren we toch even in twijfel om er ons nu al één aan te schaffen, maar met een 'uit voorraad' was de beslissing vlug genomen. :-)

2 opmerkingen:

  1. haha dat trampolinegevoel kennen we hier ook en de ruzies van wie wel/niet mag ook...mr tis en blijft een leuk ding hé:-)


    de foto's zijn idd ook op onze fotositte bewonderen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel tof uit! Lena zou toch ook wel graag een grote hebben, maar ons tuintje is zo klein. Voorlopig is er een klein exemplaartje...We zijn wel oma aan het overhalen zoiets in haar tuin te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen