zondag 17 augustus 2008

sportkamp

Vorige week volgden Janne en Stan 4 daagjes 'sportkamp'. In tegenstelling tot vorig jaar mocht Stan nu ook deelnemen. Ook drie buurkindjes zouden van de partij zijn, en dit in een groepje van 15 kindjes, pret verzekerd dus. Tot we eraan kwamen: de groepjes bleken opgedeeld per geboortejaar, Stan kwam "helemaal alleen" in een ander groepje terecht. Althans, zo zag mama dit, want Stan zelf liet het niet aan zijn hart komen. Hij sprak zelfs al van een nieuw vriendje, 'Wannes'. Naar 't schijnt kwamen er nogal acrobatentoeren aan te pas, en wij mogen van geluk spreken, want blijkbaar ging er zeker één kindje met een verstuikte of gebroken arm naar huis. Janne en Stan waren in elk geval enthousiast. Helaas was het het eerste en meteen ook laatste jaar dat ze samen konden optrekken, want vanaf volgend jaar mag Janne zich niet meer tot de kleutertjes rekenen... (slik)

2 opmerkingen:

  1. Het gaat snel, he... Ik ben blij dat te lezen dat ik niet de enige ben die zal moeten slikken over enkele weken omdat ik er eentje heb in het eerste leerjaar...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pfff...kmag er niet aan denken...nog 13 dagen. Gelukkig is onze lagere schoolmeid er wel klaar voor en kan het er niet vlug genoeg zijn!

    BeantwoordenVerwijderen