zaterdag 26 januari 2008

uno...


De laatste maanden hebben Janne & Stan geregeld een "uno-periode": alsof uno spelen ongeveer het enige spel is dat er bestaat - zeker bij oma en opa kennen ze er wat van (15x na elkaar uno spelen is zeker geen uitzondering). Maar eigenlijk is 't best wel fijn als gezamenlijk tijdverdrijf om om hen met z'n tweetjes zo bezig te zien. En zoals je wel kan zien: sometimes you win, sometimes you lose!

3 opmerkingen:

  1. En speelt Stan dat ook zoals het moet? Wout heeft daar geen geduld voor en dus moeten mama en/of papa 'uno-en' met Lena.(trouwens Lena kan absoluut niet tegen haar verlies en dat zorgt dus voor heel wat traantjes)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet zeggen dat dat (wonderwel) héél goed meevalt. Stan moet hier wel niet onderdoen voor zijn zus. Ze stoppen wel liefst pas als ze 'op kop' staan met als gevolg dat er wel altijd ééntje wil blijven voortdoen :-) .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Janne & Stan,

    Wat leuk dat jullie weer eens op onze site waren! En vooral ook leuk dat jullie weer in de lucht zijn. Zoals iedereen jullie ongetwijfeld zal vertellen zijn jullie enorm gegroeid en ook wel veranderd, maar toch niet al te veel.

    Ons Janne is inderdaad vandaag 5 jaar geworden. De 1e foto's zijn al op de site. Ik ben zelf ook niet altijd even snel met het plaatsen van foto's. Maar nu gaat het weer redelijk.

    5 jaar al. Dit is voor Janne reuze spannend. Morgen heeft ze haar kinderfeestje. En dan is ze echt helemaal op en top 5 jaar.

    Mamma is nu al bekaf, maar we gaan er morgen gewoon vol tegenaan.

    Tot cyberziens,

    De Mamma van Janne en Meike

    BeantwoordenVerwijderen