vrijdag 24 april 2009

een week geleden...

... vertrok Janne voor het eerst op 'kamp': 2 daagjes, van zaterdagmorgen tot zondagavond, samen met de 'pinkeltjes' (waar is de tijd dat er enkel nog speelclubs en kwiks bestonden) in hun eigen lokalen heel wat avonturen en belevenissen delen: samen slapengaan, samen opstaan, samen spelen, samen zingen en lachen,... Ook de grotere groepen waren trouwens van de partij hoor. Het is een vermoeiend, maar leuk weekendje geworden voor Janne. Voor ons was het een eerste voorbereiding op het 'groot kamp', zowel voor haar als voor ons. Vooraf had ze altijd gezegd enkel mee te gaan op 'klein kamp' (dit dus), niet op groot kamp. Gek genoeg blijft ze (voorlopig) bij haar standpunt, hoe goed het ook is meegevallen.
Voor ons deed het ook wel raar hoor, zo opeens zonder onze kleine meid. Maar kleine meisjes worden groot en dit was alweer een stapje verder in het losmakingsproces... We behoren in het normale leven niet tot de meest stipte mensen (om het zacht uit te drukken) maar ditmaal stonden we ruimschoots op tijd op post om Jannelief op te halen!
De trolley is gevuld, Janne is omgetoverd in een sultan (of liever een sultane), klaar om te vertrekken!
Aankomst in het lokaal, welkom aan alle pinkels!
Jannes "WC-zakje", zoals ze het zelf noemde!

2 opmerkingen:

  1. Spannend!
    Toch tof dat het leuk was!
    Lijkt me wel wat, de eerste keer dat dochterlief met de chiro weg gaat. Pas maar op voor de grote vakantie, dan is ze wel een ganse week weg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey!
    Bedankt voor je reactie op mijn blog! Je doet me blozen met je complimentje ;-) Ik babysit gewoon ongelofelijk graag en ik doe dat met hart en ziel =p Jouw kapoenen zien er ook twee toffies uit! =)
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen