woensdag 15 oktober 2008

Enkele weken geleden...

Stratenloop. In tegenstelling tot vorig jaar behoorde Janne niet meer tot de kleintjes die 100m liepen, maar mocht zij meteen het driedubbele lopen samen met de 'groten'. Let op de gezichtjes: Janne, relaxed, helemaal achteraan starten en nog even het haar goed leggen, niet onbelangrijk. Stan dan, klein competitiebeestje, in opperste concentratie: blik op oneindig, tongetje uit de mond en er helemaal voor gaan! Zijn ze 't ventje toch niet vergeten op te nemen in de uitslagenlijst zeker!
Janne had haar broer vooraf trouwens moed ingesproken: 'goed lopen hé, nog sneller dan vorig jaar, zodat je nu toch schoentjes van een maatje groter kan krijgen!' (vorig jaar kreeg Stan schoentjes als prijs... maat 20 of zo).


Na de loopwedstrijd nog een wedstrijdje 'broekhangen' met nichtje Ester. De winnaar kreeg een (opblaas)zetel cadeau, kwestie van wat te kunnen uitrusten.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit... ik ben ook wat aan het rondkijken voor kinderloopjes, maar de meeste zijn een kilometer en dat lijkt me zo lang

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig, he, die eerste 'wedstrijden'.

    BeantwoordenVerwijderen