maandag 26 mei 2008

Wolfje, hoe laat is het?

... Of hoe een onschuldig spelletje 'serieuze' gevolgen kan hebben: Stan struikelde en belandde met zijn voorhoofd tegen één van onze bloempotten.
"Wolfje, hoe laat is het?" ... Hoog tijd om de dokter van wacht erbij te halen dus!
Resultaat: een 'gelijmde' Stan. Stan is trouwens superflink geweest: na de eerste traantjes (uiteraard) kalmeerde hij al vlug en ook bij de dokter van wacht was hij heel flink en kalm. De dokter probeerde het aanvankelijk met een speciale pleister maar dit bleek (letterlijk) niet te pakken. Dan ons Stanneke maar 'lijmen' (na een kleine scheerbeurt die in feite vooral nodig was voor de pleister). De dokter vreesde dat het wat zou prikken maar Stan gaf geen kick. En zo loopt hij nu met een gelijmd hoofdje rond...

3 opmerkingen:

  1. Sippe Stan! Hopelijk geneest het vlug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een snel herstel!!! En hopelijk groeien zijn haren ook snel terug! Want koppen met zo'n pijnlijk hoofd is niet zo handig en voetballers zijn ook veel met hun uiterlijk bezig, dus eigenlijk is het dubbel pech....

    O ja, en mama, hier mogen ze gaan voetballen vanaf vijf en eigenlijk al zo een beetje mee gaan trainen als ze nog maar in het tweede kleuter zitten.. Zoveel jaren duurt dan niet meer zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ai ai die wondjes hé...hier heeft Leni stout gedaan bij het hondje van mijn zus en die heeft zijn tandjes lichtjes in haar armpje gezet en ook moeten laten plakken!

    Hier mogen ze ook vanaf 5 jaar officieel trainen maar obi is al bezig van vorig jaar.En papa was sinds dit sezoen trainer van de debutantjes...in aug begint het echte werk:-)

    BeantwoordenVerwijderen