woensdag 26 december 2007

met dank aan Sarah en Serge!

Kerstavond wordt traditioneel met de familie gevierd. Voor de kinderen is dit echt feest: een pakje krijgen, cadeautjes helpen openmaken (zo'n 25-tal, héél veel 'werk' dus), genieten van alle aandacht en vooral ook samen spelen.

Maar wat het écht speciaal maakt is het bezoek van de echte kerstman, met nóg een aantal (kleine maar leuke) pakjes. Ditmaal belandde nonkel G. bijna in de zak, tot grote hilariteit van de drie jongste aanwezigen.



En om het helemaal speciaal te maken, konden ze zich daarna uitleven met een superleuk muzikaal pakket. Dank u Sarah en Serge!


Sarah is het oudste nichtje van Janne, Stan & Ester. Serge is haar vriend en samen hebben ze hun 2 jongste nichtjes en hun jongste neefje wel héél erg in de watten gelegd. Geen wonder dat ze graag gezien zijn door die drie! Lore (niet op foto) is het jongste zusje van Ester en zij zorgde voor de bijhorende muziek, dankjewel Lore!

1 opmerking:

  1. Dat zag er een fijn feestje uit! Bij ons wordt de hoop echt te groot...Wims grootmoeder, haar drie kinderen met partner, de 9 kleinkinderen met partner en de 17 achterkleinkinderen...je kan je voorstellen wat voor een bende het is zeker?

    BeantwoordenVerwijderen